Kort nieuws

 

Tangolessen door Walter Gonzalez

 

In januari hopen we jullie (weer) te mogen begroeten in het nieuwe lesseizoen. Hieronder vind je alvast de belangrijkste informatie. We horen graag of je er bij bent!

 

Lesinfo seizoen voorjaar 2019

Op  24 januari beginnen we met om

19.00u proefles voor beginners (studenten van niveau 1 van afgelopen seizoen van harte welkom om op te frissen en waar nodig in te vallen voor het geval nieuwe mensen zonder partner komen)

20.15u opfrisles voor niveau 2 (mensen met tango-ervaring die willen instromen in niveau 2 kunnen deze les gebruiken om kennis te maken met Walter en zijn manier van lesgeven)

20.30u tangocafé i.s.m. El Tamango

Het leseizoen najaar 2018 zal lopen van 31 januari tot en met 16 mei, m.u.v. herfstvakantie op 25 oktober. Lestijden zijn hetzelfde als op 24 jauari, dus niveau 1 om 19.00u en niveau 2 om 20.15u. Twijfel je welk niveau bij je past, overleg op  24 januari dan even met Walter of stuur een mailtje.

Kosten zijn net als vorig jaar 179,50 euro per persoon voor 13 lessen, je ontvangt van ons een factuur.

Voor vragen en aanmelden: waltergonzaleztango@outlook.com

 

 

Workshops Susana Miller

Susana Miller is “on tour” en zal op donderdag 20 december workshops voor gevorderde dansparen verzorgen bij El Tamango. We verwachten veel interesse voor deze workshops. De ruimte bij El Tamango is beperkt (maximaal 12 dansparen). Wees dus op tijd met je aanmelding.

18:30-20:00  workshop 1. Er is meer dan je denkt (specialiteit voor gevorderden)
Hoe kun je energie in je lichaam opbouwen en door loslaten omzetten in een positieve energie op de dansvloer. Oefeningen uit het veld van Yoga, ademhaling en meditatie helpen je balans te perfectioneren en een betere verbinding met je danspartners te krijgen. Elk paar zal werken aan de omhelzing, de wandeling en de draai.

20:00-21:30 workshop 2. Giros en Boleos in de tangowals

Techniek bij Giros en Boleos: houding balans en ritme. In deze workshop wordt naast de rol van de leider speciale aandacht geschonken aan de techniek van de volger.

 

Inschrijving en kosten

Deelnamekosten bedragen Euro 25,– per persoon. Bij deelname aan twee workshops betaal je Euro 45,– per persoon.

Je kunt je voor deze workshops als paar vooraf aanmelden (uiterlijk 6 december)  per e-mail: info@eltamango.nl .  Vermeld naam en voornaam van jou en je partner. je e-mail adres en telefoonnummer en de workshop(s) waaraan jullie deel willen nemen. Je ontvangt van ons een bevestiging van aanmelding. Nadat de aanmeldingen binnen zijn stellen we een deelnemerslijst samen (op volgorde van aanmelding) ook hiervan ontvang je een bericht. Jouw deelname aan deze bijzondere workshops wordt daarna definitief gemaakt als jouw betaling tijdig vooraf hebben ontvangen.

 

Zilverfestival in Enschede

Op zondag 4 november is culturele zondag in Enschede.  (meer informatie)

 

 

El Tamango geeft in de TOR een gratis workshop Argentijnse Tango om 16.00-17.00 uur. Walter Gonzalez is de instructeur. We nodigen de huidige cursisten graag uit om daarbij te zijn om eventueel met deelnemers te dansen zodat zij ook het plezier in Tango dansen kunnen ervaren.

Aansluitend is er van 17.00-18.00 uur gratis gelegenheid voor Argentijnse Tango dansen in de Tor (mini-milonga) . Walter heeft speciaal zijn ouders over laten komen uit Argentinië om hierbij de zijn, zij zullen een kleine demonstratie geven van een typische Argentijnse volksdans.

 

 

 

Activiteiten

Ga naar onze kalender voor een overzicht van de komende activiteiten.  Wil je weten welke activiteiten plaatsvinden bij onze tangoburen in Duitsland, klik dan hier. We zien je komst graag tegemoet.