Kort nieuws

Tangolessen najaar 2018

Dag allemaal,

Nu de grootste zomerhitte weer voorbij lijkt te zijn, wordt het weer tijd voor passievolle tango! Hopelijk hebben jullie genoten van de zomer. Wij zijn flink aan het klussen geweest in ons nieuwe huis; Walter blijkt heel goed te kunnen stucen, liefst op traditionele Argentijnse muziek…

Inmiddels zijn we weer bezig met de voorbereiding van het programma voor het nieuwe tangoseizoen, dat weer vol zal zitten met bruikbare onderwerpen voor het dansen in de milonga, de kwaliteit van je omhelzing en je bewegingen en muzikaliteit.

In september hopen we jullie (weer) te mogen begroeten in het nieuwe lesseizoen. Hieronder vind je alvast de belangrijkste informatie. We horen graag of je er bij bent!

 

Lesinfo seizoen najaar 2018

Op  6 september beginnen we met om

19.00u proefles voor beginners (studenten van niveau 1 van afgelopen seizoen van harte welkom om op te frissen en waar nodig in te vallen voor het geval nieuwe mensen zonder partner komen)

20.15u opfrisles voor niveau 2 (mensen met tango-ervaring die willen instromen in niveau 2 kunnen deze les gebruiken om kennis te maken met Walter en zijn manier van lesgeven)

20.30u tangocafé i.s.m. El Tamango

Het seizoen najaar 2018 zal lopen van 13 september t/m 6 december, m.u.v. herfstvakantie op 25 oktober. Lestijden zijn hetzelfde als op 6 september, dus niveau 1 om 19.00u en niveau 2 om 20.15u. Twijfel je welk niveau bij je past, overleg op 6 september dan even met Walter of stuur een mailtje.

Kosten zijn net als vorig jaar 165,00 euro per persoon voor 12 lessen, je ontvangt van ons een factuur.

Voor vragen en aanmelden: waltergonzaleztango@outlook.com

Activiteiten

Ga naar onze kalender voor een overzicht van de komende activiteiten.  Wil je weten welke activiteiten plaatsvinden bij onze tangoburen in Duitsland, klik dan hier. We zien je komst graag tegemoet.