Kort nieuws

Tangolessen door Walter Gonzalez

In januari hopen we jullie (weer) te mogen begroeten in het nieuwe lesseizoen. Hieronder vind je alvast de belangrijkste informatie. We horen graag of je er bij bent!

Lesinfo seizoen voorjaar 2019

Op  24 januari beginnen we met om

19.00u proefles voor beginners (studenten van niveau 1 van afgelopen seizoen van harte welkom om op te frissen en waar nodig in te vallen voor het geval nieuwe mensen zonder partner komen)

20.15u opfrisles voor niveau 2 (mensen met tango-ervaring die willen instromen in niveau 2 kunnen deze les gebruiken om kennis te maken met Walter en zijn manier van lesgeven)

20.30u tangocafé i.s.m. El Tamango

Het leseizoen najaar 2018 zal lopen van 31 januari tot en met 16 mei, m.u.v. herfstvakantie op 25 oktober. Lestijden zijn hetzelfde als op 24 jauari, dus niveau 1 om 19.00u en niveau 2 om 20.15u. Twijfel je welk niveau bij je past, overleg op  24 januari dan even met Walter of stuur een mailtje.

Kosten zijn net als vorig jaar 179,50 euro per persoon voor 13 lessen, je ontvangt van ons een factuur.

Voor vragen en aanmelden: waltergonzaleztango@outlook.com

Activiteiten

Ga naar onze kalender voor een overzicht van de komende activiteiten.  Wil je weten welke activiteiten plaatsvinden bij onze tangoburen in Duitsland, klik dan hier. We zien je komst graag tegemoet.