Tango lessen

Argentijnse tango lessen door Walter Gonzalez najaar 2022

Op donderdag 15 september beginnen we weer met tangolessen, een nieuwe cyclus van zes bijeenkomsten op donderdagavond. Er zijn lessen voor beginners en voor gevorderden en deze worden aangeboden door Walter Gonzalez.

Voor wie eerst wil proberen en kennismaken is er een open les op zaterdag 10 september.

Je kunt je aanmelden bij El Tamango via e-mail: info@eltamango.nl.
De prijs voor deze cyclus van 6 lessen is €72,=.

Over Walter Gonzalez

Walter geeft les in de milonguero-stijl. Tango milonguero-stijl is een sociale dans die wordt gekenmerkt door een innige omhelzing, continu vloeiende, eenvoudige en elegante bewegingen. Het doel is om in harmonie met de andere dansers te genieten van de muziek, de omhelzing en de beweging op de vloer.

Walter is geboren in Lanus (Argentië) en danste al op jonge leeftijd in de danssalons van Buenos Aires. Hij werd geïnspireerd door de traditionele dansers (milongueros). In 1996 nam hij tangolessen bij Susana Miller en al snel maakte hij deel uit van het team van dansleraren aan de Academia de Tango waar de traditionele milonguero stijl wordt onderwezen. Zijn manier van dansen en lesgeven is van een haast bedrieglijke eenvoud, waar echter een hoge mate van techniekbeheersing en intuïtie achter schuilgaat.

Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt door te mailen naar info@eltamango.nl